Heqja e lenteve tuaja të kontaktit

Si të veproni për të hequr lentet tuaja? 1. Lani dhe thani duart. Lani duart me ujë të ngrohtë dhe më pas pastroni me sapun për

Një udhëzues për përdoruesit për herë të parë. Si të vendosni lentet e kontaktit?

Vendosja e lenteve tuaja të kontaktit mund të duket e vështirë dhe madje pak e frikshme në fillim, por mos u shqetësoni. Pasi të

Pyetje te shpeshta mbi lentet e kontaktit

1. A dhemb vendosja e lenteve të kontaktit? Përgjigja e shkurtër është: Lentet tuaja te kontaktit nuk ju dhembin kur vendosen siç